Erzsébet-tábor Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2017. augusztus 21. hétfő, 08:44
Az illetékesek már hetekkel korábban elkezdték a készülődést, szervezést és a szükséges eszközök beszerzését arra az Erzsébet-táborra, amelyen összesen 32 gyermek vehetett rész Bükkábrányban augusztus 14-e és 18-a között. Az első-hatodik osztályos nebulókat a hét minden napján színes programok várták a Tornácos házban, ez mellett pedig napi négyszeri étkezés volt biztosítva mindenkinek abból a fejenként 18 000 Ft+ ÁFA összegből, amelyet az idén is pályázat útján nyertek a megvalósításra a tábor szervezői.
A hétfő délelőtt egy része az ismerkedéssel telt, majd a textilfestés, rajzolás, pólók kiosztása, dekorálása illetve az üvegfestés volt soron. A hét minden napja hasonlóan változatos kézműves foglalkozásokat tartogatott. Fazekas mester segítségével volt lehetőség agyagozásra, égethető gyurma készítésére is. A hét folyamán mindenki készíthetett többek között vasalható gyöngy tárgyakat, hűtőmágnest, de foglalkozhatott textil varrással, párna készítéssel is.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A felügyelők nagy hangsúlyt fektettek arra is, hogy a délelőtti kézműveskedés során igénybe vett testrészeket délutánonként megmozgathassák a gyerekek. Így a szelektív hulladék gyűjtéshez kapcsolódó sorversenyen, ugráló várban, vagy épp az arborétum területén tett séta és játék közben frissülhetett fel mindenki.
Az utolsó napon, vagyis pénteken Nyíregyházára tettek egy érdekes kirándulást a táborozók. Itt az állatkertet látogatták meg és számos új ismerettel bővíthették tovább tudásukat. A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a tervek szerint jövőre is pályáznak majd a tábor megrendezéséhez szükséges összegre a szervezők.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com