Tanév kezdés - évnyitó Mezőnyárádon is
Írta: Eleven Televízió   
2017. szeptember 01. péntek, 16:25
Ünnepi szentmisével és rövid évnyitó ünnepséggel kezdhették az idei tanévet a mezőnyárádi katolikus általános iskola tanulói és pedagógusai szeptember 1-jén reggel 8 órakor.
Az ünnepi alkalmon a gyerekek és a tanárok mellett számos szülő és meghívott vendég is részt vett. A bevonulás során a 18, kissé megilletődött elsős kisdiákot a nyolcadikosok kísérték az első padsorokig. A szentmisét celebráló Dr. Linczenbold Levente lelkipásztor prédikációjában külön kiemelte a kitartás és keménység fontosságát az évközi munka során. A prédikáció után pedig megszentelte azt az alapító okiratot, melyet az iskola most kapott meg a főegyházmegyétől és melyet Dr. Ternyák Csaba érsek úr írt alá.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A szentmise végeztével egy elsős kislány szavalatával kezdődött a tanévnyitó. Az iskola kapuját most először átlépők nyakába osztályfőnökük Kalóné Papp Krisztina kötötte fel az iskola nyakkendőjét. Ezt követően ismét egy vers hangzott el egy elsős kisdiák előadásában. Farkas Jánosné igazgató tanévnyitó beszédében sikeres, örömökkel teli évet kívánt mindenkinek, illetve szólt az intézményt érintő személyi változásokról és az elkövetkező időszak terveiről is. Az ünnepi alkalom a Himnusz közös eléneklésével ért véget.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com