Unikornis kiszagolta, a rendőrök elfogták!
Írta: Eleven Televízió   
2017. szeptember 19. kedd, 14:03
 

A mezőkövesdi rendőrök Unikornis nevű szolgálati kutyájuk segítségével fogták el azokat a férfiakat, akik egy bükkábrányi családi ház egyik melléképületét feltörve pénztárgépet tulajdonítottak el.

Hirdetés_______________________________________________________________________

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrány Rendőrőrse egy 24 éves és egy 19 éves helyi férfival szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett egy bejelentés 2017. szeptember 15-én a reggeli órákban. A bejelentő elmondta, hogy a családi házának egyik melléképületébe ismeretlen személy betört és onnan egy pénztárgépet tulajdonított el a benne lévő pár száz forinttal.
A rendőrök - értesítésüket követően - azonnal a családi házhoz mentek és adatgyűjtést, helyszíni szemlét hajtottak végre. Az eljárás során a nyomozók nyomkövető kutyát kértek a helyszínre, amely szolgálati eb azonnal munkához is látott és hamarosan egy helyi portánál jelzett.
A portán lévő családi házba a rendőrök bementek és intézkedés alá vonták az ott tartózkodó két férfit, akik közül az egyik a padláson bújt el. Az ingatlanban végzett házkutatás során egy kazánból került elő az ellopott pénztárgép.
A nyomozók a rendőrőrsre előállított két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított értéket pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com